Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

adidas COURT STABIL 5

Přidat recenzi

Adidas

Velice kvalitní dámská obuv značky adidas, kterou si zajisté zamilujete. Model je vhodný na všechny indoorové sporty. Při těch zajisté oceníte podrážku vyrobenou ze speciálních... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

7 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 13 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tyhle boty používám teprve 3 měsíce. Používám je na florbal. Nahradily mé předchozí sálovky téže značky. Takže pár postřehů:

Všechny recenze adidas COURT STABIL 5

Přidáno: 2. května 2012

Doporučuje produkt

Nemuzu odpoved na vas dotaznik ve vsech bodech. Vzhledem k tomu ,že použivam zakoupene zboži teprve par dni nejde na vaše dotazy odpovedet. Jako napřiklad jak sem spokojeny s vydži bot? Proto nemuže byt vaš dotaznik přiliš objektivni.

S pohodlím bot jsem: Spokojen/a bez výhrad
S výdrží bot jsem: Spokojen/a s výhradami
Stejné boty bych si: Koupil/a znovu

jozef

Přidáno: 14. dubna 2012

Doporučuje produkt

Su velmi dobre,hrajem s nimi squash

Přidáno: 7. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Vypadá pěkně, pěkně sedí
  • Po 4 měsících používání a to na squash, se prodral pravý bok levé boty a to nejen mě, ale i mému kolegovi, takže na dynamické sporty asi nebrat, což mě celkem dost zklamalo.

Nebrat!!

spokojenost

Artak Galstjan

Přidáno: 22. února 2012

Doporučuje produkt
  • Jsou velice pévné, velice dobře se v ních běhám a mají krásnej styl barvy.
  • Jediné proti co mám je že neni meší velkost ale i tak je to bezvadny.

Boty jsou velicé dobré vydrží hodně. Doporučuji to lidem kteří hraji florbal nbeo házenou jsou velice kvalitní vydrží hodně, příjemně se nazouvají radost v ních běhat.

HH

HH

Přidáno: 14. ledna 2012

• Design
  • Barevné kombinace
  • Cena
  • Kvalita
  • Sedí dobře na noze, nedělají se puchýře na chodidlech
  • Tkaničky se nerozvazují
  • Dlouhé tkaničky
  • Při běhání trošku povolí utažení

Ne vždy jsem byl spokojen s botami Adidas, ale tyhle slouží dobře. Černo bílo červená kombice je skutečně pěkná, i když na bílé je zašpinění vidět trošku víc. Když je utáhnu, za chvíli se trošku povolí, ale nijak to nepřekáží v běhu. Nerozvazují se. Tkaničky jsou poměrně dlouhé, musí se dobře zavázat a "vycentrovat", abyste si po nich nešlapali. Měl jsem problémy s puchýři na chodidlech skoro ve všech botách, tohle jsou snad první, ve kterých při běhání tento problém tolik nemám. Sedí dobře.

• Ano (1)
Admin

Admin

Přidáno: 5. ledna 2012

(Upraveno 5. ledna 2012)

• Pánská bota - Adidas - sálová
  • Velice kvalitní dámská obuv
  • proč je tam dámská když to maj bejt pánský??

ALe sou pekny prostě :D

• Ano (2)

Přidáno: 27. prosince 2011

(Upraveno 27. prosince 2011)

• špatně sešité

• Ano (1)
  • Ne (1)

Přidáno: 10. prosince 2011

• kvalita

sportovní obuv ketrá kvalitou vydrží zátěžové sporty jako je hokejbal...

• Ano (2)
muertooo

muertooo

Přidáno: 8. září 2011

• Super stabilita na kurtu. Jeste se mi nestalo aby se mi nahnul na stranu. Pouzivam je pouze na Badminton. Ale zatim super. A drzi.
  • Zatím nic.

Koupim si je znova pokud nebude jiny model.

• Ano (6)
  • Ne (1)
Loco33

Loco33

Přidáno: 21. července 2011

• pevně drží nohu
  • design
  • tkanička opravdu plní svůj účel
  • vyšší profil boty
  • ochrana nohy
  • materiál
  • super pro florbal (podrží vás při souboji, naopak nelimitují při běhu)
  • bezkonkurenční ve své cenové kategorii
  • nic

Rozsekal jsem svoje poslední sálovky od Pumy, a přemýšlel jsem, do jaký značku půjdu tentokrát. Pumě jsem přestal věřit, i když jejich vybavení je krásný. Ale padla volba na Adidas, přesně na tyhle Court Stabil 5...trošku jsem měl problém s velikostí, protože nosím jiný tenisky, jiný žabky, a i sálovky, takže je to různý...Sehnal jsem a hned druhý den jsem se vyzkoušel na tréninku a turnaji. Není jim co vytknout, protože nohu pevně drží, nijak se vám nezkroutí a vy si neublížíte, profil boty je posazený trošku vejš, boty je vyšší a nohu ochrání perfektně. Nejvíc dostávájí při florbalu, tam a zpátky, rychle dozadu, potom zase nahoru, není to na nich znát...Pokud chce sálovky, co vydrží opravdu dost a nebude na nich ani zmínka potom, že vás někdo sejmul, tak jděte do nich, protože jsou opravdu SUPER!

• Ano (9)
ArchiveMan

ArchiveMan

Přidáno: 31. prosince 2010

• Krásný vzhled
  • Chodidla netrpí
  • Vůbec se nekloužou
  • Vyšší špička

Tyhle boty jsem si nedávno koupil a opravdu jsem z nich nadšen, oproti mým minulým sálovkám. Ted je využívám na sport v hale (florbal, basketbal, volejbal a sál. fotbal). Zatím s nimi nemám sebemenší problémy a vůbec se mi nevyzouvají. Drží pevně nohu ale zároven jsou velice pohodlné. Jejich velké plus jsou tkaničky. Nemusí se silou vůbec zatahovat, protože jsou z polovinu už zatažené. Jenom uvážete kličku a nemusíte se o nic starat. Ani o to, že by se vám tkanička rozvázala. Oproti mým minulým sálovkám jsou tyhle o mnoho pohodlnější a hezčí. Také jsem si více připlatil a to se mi vyplatilo. Jejich krásný vzhled je další plus proč jsem si je pořídil. Určitě znáte boty, které mají moc nízkou špičku a nedají se v nich ohýbat prsty. Je to velice nepříjemné. Tyto boty tento problém nemají. S tímto problémem jsem se setkal u značky Kensis.

• Ano (6)
mim

mim

Přidáno: 29. prosince 2010

• krásně sedí na nohou
  • není potřeba silou uvazovat tkaničky
  • drží opravdu stabilitu nohy

Mé původní boty měli nižší podrážku, takže je potřeba si na případnou změnu zvyknout (při prvním testování mi trochu "zavazela" vyšší podrážka a vnější přetažený okraj). Bota je velice stabilní, hlavně na vnější straně podrážky (ve sprintu na palubovce v oblouku to jde dobře vycítit - noha nemá tendenci se převracet v kotníku). Další plus dávám tomu, že oproti mé předchozí botě není potřeba tkaničky dotahovat silou. Tvar boty totiž drží mou nohu přesně tak jak má a bota se nevyzouvá ani když vám ji někdo zezadu přišlápne. Také netrpí spodní část chodidla a paty. Kdo z vás to zná třeba z prošlapaných starších sálovek, které už ztrácí pružnost, ví o čem mluvím. Takže doufám, že mi alespoň sezónu vydrží. Zatím asi nejlepší boty, které jsem měl. Cena je odpovídající a dají se dokonce koupit i levněji, než je uvedeno.

• Ano (13)

Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí