adidas Duramo 3 Leather
Pánská bota - Adidas - běh Dámské boty Adidas určené převážně na běh Vám dopřejí to největší pohodlí pro vaše nohy. Ti, kteří dávájí přednost kvalitní obuvi podpořené celou řadou technologií, které... více »
od 780 Kč
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze adidas Duramo 3 Leather
- vhodná cenová nabídka
pohledově pěkná bota,vhodná cenová nabídka, kvalitní značka.Určitě bych tento produkt
doporučila známým.
| S pohodlím bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
| S výdrží bot jsem: | Spokojen/a bez výhrad |
| Stejné boty bych si: | Koupil/a znovu |
- -pohodlne
- -skvela zivotnost
- -cena
Pouzivam na bezne chozeni v praci, jiz tretim rokem a samozrejme, ze uz urcite poskozeni nastalo (predni pretazeni je odlepene-nastalo po 2. roce), zevnitr na pate uz vysypane, ale presto vydrzely nejdele z mych pracovnich bot. Pokud potrebujete ergonomicke kvalitni boty za levny peniz, je to skvela volba. Po vyzkouseni mnoha znacek uz si trvale kupuji jen Adidas, pripadne nike, prave z duvodu "neznicitelnosti". Doporucuji.
- Materiál
- Atraktivní vzhled
- Velmi pohodlné
- V některých místech je kůže velmi jemná
Přešel jsem ke značce adidas, protože s výrobky puma mám velmi špatné zkušenosti, boty od pumy za 2 tisíce mi po nějakém čase začly žloutnout a nešlo to ničím vyčistit a o tričkách nemluvje. Nechtěl jsem dávat za boty velké peníze a díval jsem se také na to, aby byly celé kožené - když začne pršet a máte látkové, tak si v nich můžete zařídit rybníček. Také cena byla velmi sympatická a tak jsem neváhal a ihned jsem si je koupil. Velkou výhodou je, že u těchto botů je i kožený jazyk a toto mají opravdu málokteré boty. Akorát mám trošku strach do budoucna, protože na přední části boty je kůže velmi jemná,aby po krátkém čase v ní nevznikly trhliny, no uvidíme. Vnitřek boty je z odolného síťovaného materiálu, který se ani po delší době nevydře na patě jako tomu bylo u tenké látky. Boty mají atraktivní vzhled, cena je velmi levná na značkové boty a doufám, že nenarazím jako u značky Puma, které se doporučuju vyhnout velkým obloukem.
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí