Recenze Adidas SPEZIAL
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Adidas SPEZIAL
- KVALITA, POHODLÍ NOŠENÍ, VZHLED
- ZATÍM NEVÍM UVIDÍME TŘEBA ZA PÁR MĚSÍCŮ NOŠENÍ
TENTO PRODUKT JSEM VYBÍRALA Z DŮVODU DŘÍVĚJŠÍCH ZKUŠENOSTÍ S NOŠENÍM TÉTO OBUVI.
POUŽÍVALA JSEM JE PŘI SPORTU A VÍM, ŽE MAJÍ OPRAVDU KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ A MATERIÁL.
PRODUKT JSEM JIŽ DOPORUČILA A OBJEDNALA JEŠTĚ JEDNOU.
- Velmi kvalitní bota od super výrobce sportovních potřeb, která, pokud ji nebudete používat pro běhání po venku v dešti, vám vydrží velmi dlouho
- Je velmi pohodlná a příjemně drží nohu
- Je za opravdu super cenu
- Semišový povrch je obtížně udržovatelný a na botu nevhodný, ač jde o obuv určenou pouze do haly
Tyhle boty od světoznámého výrobce sportovních výrobků mám už poměrně dlouhou dobu a využívám je vcelku intenzivně (samozřejmě pouze jako sálovou obuv, na což jsou určeny a neběhám v nich nikde po venku) a jsem s nimi docela spokojen. Co je jejich největší devizou, je pohodlnost. Boty se opravdu nosí jak bačkůrky a poměrně pevně drží a chrání nohu. Co je naopak jejich největší nevýhodou, je jejich semišový povrch, u kterého naprosto nechápu, proč jej výrobce nenahradil buď umělou kůží nebo nějakým látkových povrchem, které by se mnohem lépe udržovaly a čistily.
- adidas
- kopie
- barva
Ano, je to kopie, ale je to salovy ideal ve vzoru legendarni KAISER bot. Toto je opravdu to nejlepsi co do haly muzete mit, jsou skvele, dotykove, pevne, ucinne a co hlavne OVERENE. hRAVAL jsem s MIzunama, coz jsou michomochdme velmi kvalitni boty a dnes s nimi hraje prevazna cast futsalove ligy ale stale jsem citil ze to nebylo ono. Kaiserovky, tedy jejich replika je proste neco jineho. Rada hracu pouziva tyto boty na velky fotbal, myslim tim lite se spunty ale styl a design je stejny. Jak rikam zepta-li se kazdeho fotbalisty tak vam povi ze Kaiser model je zaruka kvality. Jeidne na co bych upozornil ngativne je slaby vyber barev, neboli-li jen cerna, coz muze hodne lidi odradit nebot dnes je doba hlavne barev.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí