Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Adidas SPEZIAL

Přidat recenzi

Adidas - sportovní

Adidas Spezial 919577 sálová obuv: Novinka 2009! Klasická, pohodlná bota, která perfektně sedí. Ideální pro házenou. Semišový svršek. - EVA jazyk pro větší pohodlí. -... více »

Kde koupit

osvědčená kvalita

Přidáno: 15. srpna 2011

• pohodlné stylové retro-tenisky
  • kvalitní zpracování
  • výborná výdrž (mám již druhé)
  • rychle se špiní

super boty za příznivou cenu
mohu vřele doporučit

Přidáno: 2. června 2011

Dokonale :) uz mam stvrty par a su naj. na sport aj na bezne nosenie. Pohodlnost sama :)

• Ano (2)

• Menší odolnost

Ověřený zákazník Gamisport.cz

Jarmila Hájková

Přidáno: 12. května 2010

(Upraveno 12. května 2010)

Zakoupeno v Gamisport.cz

• KVALITA, POHODLÍ NOŠENÍ, VZHLED
  • ZATÍM NEVÍM UVIDÍME TŘEBA ZA PÁR MĚSÍCŮ NOŠENÍ

TENTO PRODUKT JSEM VYBÍRALA Z DŮVODU DŘÍVĚJŠÍCH ZKUŠENOSTÍ S NOŠENÍM TÉTO OBUVI.
POUŽÍVALA JSEM JE PŘI SPORTU A VÍM, ŽE MAJÍ OPRAVDU KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ A MATERIÁL.
PRODUKT JSEM JIŽ DOPORUČILA A OBJEDNALA JEŠTĚ JEDNOU.

P.S.

nováček

P.S.

Přidáno: 5. dubna 2010

• Velmi kvalitní bota od super výrobce sportovních potřeb, která, pokud ji nebudete používat pro běhání po venku v dešti, vám vydrží velmi dlouho
  • Je velmi pohodlná a příjemně drží nohu
  • Je za opravdu super cenu
  • Semišový povrch je obtížně udržovatelný a na botu nevhodný, ač jde o obuv určenou pouze do haly

Tyhle boty od světoznámého výrobce sportovních výrobků mám už poměrně dlouhou dobu a využívám je vcelku intenzivně (samozřejmě pouze jako sálovou obuv, na což jsou určeny a neběhám v nich nikde po venku) a jsem s nimi docela spokojen. Co je jejich největší devizou, je pohodlnost. Boty se opravdu nosí jak bačkůrky a poměrně pevně drží a chrání nohu. Co je naopak jejich největší nevýhodou, je jejich semišový povrch, u kterého naprosto nechápu, proč jej výrobce nenahradil buď umělou kůží nebo nějakým látkových povrchem, které by se mnohem lépe udržovaly a čistily.

Tyler

nováček

Tyler

Přidáno: 19. března 2010

(Upraveno 19. března 2010)

• adidas
  • kopie
  • barva

Ano, je to kopie, ale je to salovy ideal ve vzoru legendarni KAISER bot. Toto je opravdu to nejlepsi co do haly muzete mit, jsou skvele, dotykove, pevne, ucinne a co hlavne OVERENE. hRAVAL jsem s MIzunama, coz jsou michomochdme velmi kvalitni boty a dnes s nimi hraje prevazna cast futsalove ligy ale stale jsem citil ze to nebylo ono. Kaiserovky, tedy jejich replika je proste neco jineho. Rada hracu pouziva tyto boty na velky fotbal, myslim tim lite se spunty ale styl a design je stejny. Jak rikam zepta-li se kazdeho fotbalisty tak vam povi ze Kaiser model je zaruka kvality. Jeidne na co bych upozornil ngativne je slaby vyber barev, neboli-li jen cerna, coz muze hodne lidi odradit nebot dnes je doba hlavne barev.

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí