Recenze merrell Moab GTX XCR
- pěkný vzhled
- výdrž
- Gore-tex
- - samovolné rozvazování orig. tkaniček :D
- - po půl roce se strhl oplet na tkaničkách
- - v prvním měsíci používání pocit nestejné velikosti obou bot
Pěkná a funkční obuv . Chci boty které nebudou vypadat futuristicky a nebo směšně a chci aby odvedly dobrou práci. Zvýšená odolnost proti vlhkosti . Po dvou letech velmi častého používání jsou až na nové tkaničky a poslední dobou ochozenou podrážku ve velmi dobrém stavu.
dokonce se ani neroztrhla výplň v oblasti paty,nerozlepily se , neokopaly a to jsem je nijak nešetřil. Prostě super-kup
Anonym
Přidáno: 10. července 2011
(Upraveno 10. července 2011)
Já mám tyhle boty asi čtyři nebo pět let-chodím v nich denně-v létě,v zimě,na tůry-do Alp...podrážka drží pořád:-)-jsou skvělé,ale už ych potřebovala nové:-)-rozedírá se mi pata vevnitř.
akorát tedy nevýhoda-u všech podrážek "vibram" je kluzko na mokrém terénu...nějak nechápu,obyčejné botasky tak nekloužou,jako "vibramová" podrážka
Aleš
Přidáno: 3. července 2011
- pohodlné pro denní nošení, úprava proti zápachu
- téměř okamžitě po vyšším zatížení bot odlepení podrážky
tyto boty vlastním 2 roky, pokud jsem používal jako vycházkovou obuv byl jsem spokojen. nicméně krátce po zátěži - turistika v terénu, mokré prostředí- došlo na obou botách k částečnému odlepení podrážky. Dle mého naprosto nevyhovující pro outdoorové aktivity. NEKUPUJTE!
- Pohodlné boty, které skutečně vydrží
- Vyzkoušeny takřka všechny "outdoorové" aktivity, včetně zimního lezení, boty vydržely bez nejmenšího problému přes tři roky.
- Jiné boty už nechci
Jedná se o skutečně odolnou a kvalitní botu, která nadchne každého sportovního nadšence. Rád zkouším všechny "outdoorové" aktivity a při všech tato bota asistovala. Během tří let zažila i zimní lezení bez nejmenších obtíží. Teprve čtvrtý rok se začali objevovat trhlinky, avšak nijak extrémní, první boty stále slouží k lehčím aktivitám, tréninkům apod. Jelikož vlastním i zimní variantu této obuvi, mohu skutečně říct, že jiné boty si už po zkušenostech nikdy nekoupím.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí