Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Mizuno Wave Hawk 2 08KN12033

Mizuno Wave Hawk 2 08KN12033

Přidat recenzi

Pánská bota - Mizuno - běh

VÝBORNÉ ODPRUŽENÍ A VÝKON Silniční běžecká obuv Mizuno Wave Hawk 2 je určená pro běžce se střední tělesnou hmotností a neutrálním nášlapem. TPU paralelní vlnová deska... více »

Kde koupit

• - velmi pohodlné
  • - výborné tlumení
  • - kvalita zpracování
  • - pěkné provedení
  • - pro užší chodidla moc místa v přední části
  • - pomalejší

Výborná bota s masivním odpružením pro jedince s neutrálním došlapem.
Boty jsem si koupil na objemové tréninky po silnici a jsem velmi spokojený. Velké tlumení tlumí perfektně nárazy. Po prvním vyběhnutí jsem si musel chvíli zvykat na vyšší patní část oproti mým NB. Ze začátku jsem si musel zvyknout na velký prostor v přední části boty, ale po razantnějším stažení je vše v pohodě. Díky vnitřnímu polstrování hlavně v patní části je nošení velmi pohodlné a nedochází k odírání pat, které se mi odírají jinak v každých botách. Boty určitě doporučuji pro ty, kteří chtějí opravdu dobře odtlumenou podrážku a pohodlný běh na delší vzdálenosti.

S pohodlím bot jsem: Nespokojen/a
S výdrží bot jsem: Spokojen/a bez výhrad
Stejné boty bych si: Nekoupil/a

Přidáno: 23. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • velice lehké, skvělý odraz, díky tvrdšímu opatku drží skvěle stabilitu, díky wave technologii rozumné odpružení.
  • zatím žádné

Mizuno je sázka na jistotu. Hawk 2 pro neutrály jsou vhodným typem. Nejsou tak měkké jako ostatní boty jiných značek, což ale je pozitivum pro velmi aktivní běžce. Wave technologie je plně dostačující pro tlumení.
Takže za rozumný peníz skvělé boty.

Přidáno: 11. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • -velmi dobré tlumení rázu v oblasti paty
  • - jiný typ Mizuno ,stejný rozměr- velikost je jiná.

Běžecká obuv Mizuno Wave Hawk 2 je v vydařený produkt. Kombinace anatomické vložky a tlumení paty vytvoří dobrý došlap i na tvrdém podkladu. Materiál X-10, který tvoří podešev vydrží velmi mnoho, než je znát opotřebení.

Přidáno: 6. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Levná, lehká, prodyšná, pohodlná obuv. Spíše pro objemy než rychlostní trénink (je pomalejší).
  • Doporučuji objednat o číslo větší botu, aby nebyli problémy s puchejři. To ale platí obecně pro běžeckou obuv.

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí